Beste parkeerplaatsen van 2018

Onze planner Nick Breetvelt heeft afgelopen zomer een groot aantal Europese parkeerplaatsen beoordeeld. Hiertoe reed hij de routes Schiphol – Madrid en Barcelona – Parijs.

Vanaf Schiphol begon de route langs Parijs richting Madrid, Zaragoza, Barcelona, Clemont-Ferrand en weer terug naar Schiphol. Tijdens zijn reis controleerde Nick 12 parkeerplaatsen waar onze chauffeurs het best kunnen verblijven op de veiligheid en de faciliteiten die aanwezig zijn. Dit om onszelf te kunnen certificeren voor het TAPA (Transported Asset Protection Association). en de beste omstandigheden te kunnen garanderen voor onze chauffeurs. Hij lette op zaken als de verlichting rondom parkeerplaatsen, toegangscontrole, bewaking en de aanwezigheid van hekken. Ook keek hij of faciliteiten als benzinepompen, sanitaire voorzieningen en winkels aanwezig waren.

Op basis van de beoordeling op al deze criteria riep Nick twee parkeerplaatsen tot de ‘winnaars’ uit. Als beste kwam CTM in Madrid uit de bus. Truck Etape in Beziers volgde op een mooie tweede plaats.