Derde plaats behaald! Trots om Partner van het Jaar te zijn binnen CargoLine-netwerk!

๐ŸŽ‰ Geweldig nieuws! ๐Ÿฅ‰

We zijn verheugd om aan te kondigen dat we de derde plaats hebben veroverd binnen ons partnernetwerk CargoLine als “Partner van het jaar”! ๐Ÿ†๐ŸŒ

Bij de beoordeling van de prijs werden verschillende criteria gehanteerd, waaronder goede tracking & tracing, looptijd performance en exportvolume naar Duitsland.

Het feit dat we 246 van de 300 mogelijke punten hebben behaald, is een indrukwekkende prestatie. Bovendien scheelt de derde plaats slechts 16 punten met de eerste plaats, wat laat zien dat we zeer dichtbij de top zitten.

Deze erkenning is een testament van ons harde werk, toewijding en voortdurende streven naar uitmuntendheid. We willen graag onze diepe waardering uitspreken voor al onze getalenteerde medewerkers die dag in dag uit hun uiterste best doen om de hoogste kwaliteitsservice te bieden.

Daarnaast willen we onze oprechte dankbaarheid uiten aan onze geweldige partners. We hebben deze mijlpaal bereikt dankzij de hechte samenwerking, wederzijds vertrouwen en gezamenlijke inspanningen.

Dit succes is ook niet mogelijk zonder onze gewaardeerde klanten, die altijd op ons hebben vertrouwd en ons hebben gekozen als hun logistieke partner. Uw voortdurende steun en vertrouwen zijn van onschatbare waarde voor ons, en we kijken ernaar uit om u te blijven bedienen met onze eersteklas diensten.

Nogmaals, bedankt aan iedereen die ons heeft gesteund op deze opwindende reis. Samen blijven we groeien, innoveren en streven naar succes!