Van Duuren bedankt haar relaties

Dinsdag 12 en donderdag 14 september stonden voor Van Duuren in het teken van relaties.  Relaties bedanken voor hun soms al jarenlange vertrouwen in ons. Want dat waarderen we enorm. Bovendien konden relaties onderling ook kennis maken met elkaar. Goed voor uitbreiding van het eigen netwerk. Het waren twee dagen die ons vooral een hoop ‘fun’ moesten bezorgen. En dat is zeker gelukt!

Op dinsdag betraden we golfvereniging De Batouwe, midden in de Betuwe ten noorden van Tiel. Zowel met beoefende golfspelers als deelnemers die nog niet eerder een club in hun handen hadden gehad. De eerste groep ging dan ook graag de strijd met elkaar aan tijdens een pittig rondje over deze prachtige baan, ontworpen door landschapsarchitect Alan Rijks. Helaas in de stromende regen. Desondanks wist Alexander Hendriks van RM Netherlands BV toch een prachtige neary te slaan. Chapeau!

Groep twee kreeg eerst de fijne kneepjes van de golfsport uitgelegd en kon daarna eens ervaren hoe lastig het is om dat kleine balletje meters ver te slaan, het liefst ook nog in een rechte lijn. Dit zorgde voor een hoop hilariteit. Het pitchen en putten, specialiteit van Albert Pustjens van Schneider Expeditions bleek al snel, werd nog even geoefend voordat ook deze groep de baan in kon om 9 holes te spelen. Iedereen ontving na afloop de officiële baanpermissie, mét een eerste stempel! Daarna heerlijk opdrogen in het sfeervolle golfrestaurant De Batouwe, onder het genot van een welverdiende borrel en bitterbal. Na de barbecue ging iedereen vervolgens huiswaarts.

De donderdag had een meer cultureel en culinair karakter. Relaties werden ontvangen bij het Hilton in Amsterdam. Daarna stapten we aan boord van de salonboot om door de grachten te varen. Altijd weer speciaal om onze eigen hoofdstad vanaf het water te bewonderen. Rond 18.30 uur werd de boot aangelegd bij het Hilton, om daar te kunnen genieten van een heerlijk 3-gangen diner met bijpassende wijnen. Tijdens het diner werd Jeroen Brussee van Severin Nederland BV nog even extra in het zonnetje gezet, vanwege zijn verjaardag. Niemand ging met lege handen de deur uit. Thuis kon men nog even nagenieten van deze culinaire avond met smakelijke bonbons.

Kortom; als het aan Van Duuren ligt, twee ontzettend leuke en gezellige dagen waar we aandacht konden besteden aan onze relaties, die dit zo verdienen. Bedankt voor jullie aanwezigheid!