Van Duuren en Coty/Procter & Gamble vieren 12,5 jarige relatie

Van Duurens Stef Blommaart reisde deze zomer naar Bournemouth in het Verenigd Koninkrijk voor een bezoek aan Coty (voorheen Procter & Gamble). Stef overhandigde daar een taart aan Neil Magookin en Angela Frampton om stil te staan bij het feit dat beide bedrijven 12,5 jaar zeer plezierig samenwerken.

Stef vertelt: “Van Duuren vervoert dagelijks schoonheidsproducten vanuit het centrale distributiecentrum van Coty in Bournemouth naar Nederland. “Als we op dag A in Engeland afhalen, zorgen wij ervoor dat het op dag B in Nederland is en aansluitend op dag C bij alle klanten van Coty in de winkel wordt afgeleverd.”

Voor het vervoer van schoonheidsproducten stelt Coty wel een aantal eisen, aldus Stef: “Zo moeten de wagens schoon zijn en mogen er geen luchtjes in zitten van andere producten. Deze wensen nemen wij uiteraard zeer serieus. En we zijn voortdurend in gesprek om het proces te blijven verfijnen. Denk aan praktische zaken, zoals de wijze van verpakken en de pallethoogtes of de aansluiting met de boot. Zo werken wij samen continu aan verbetering.”

Dat Stef speciaal naar Bournemouth ging om met de mensen van Coty bij het jubileum stil te staan is bij Van Duuren normaal, vertelt hij: “Bij ons zijn korte lijnen en persoonlijke relaties vanzelfsprekend. Zo’n jubileum is natuurlijk een uitstekende gelegenheid om onze waardering voor de klant even extra tot uiting te brengen.”

Foto: Stef Blommaart overhandigt de taart aan Neil Magookin (Outbound Logistics) en Angela Frampton (Transport Connect Department)