Van Duuren – Interport start 24 uurs Express Service naar Milaan

Naast de bestaande LTL express diensten naar Barcelona en Madrid, is Van Duuren – Interport onlangs gestart met een zelfde service naar Milaan. High Tech, High value, Luchtvracht en Fashion worden binnen een tijdbestek van 24 uur afgeleverd bij de distributiecentra, op de luchthaven en zelfs direct bij de winkels in Milaan.

Van Duuren – Interport biedt net als naar Spanje, gegarandeerde vertrekken en gegarandeerde capaciteit naar Milaan aan voor haar klanten. Dat is en blijft uniek, legt Niek Eijsberg uit: “Binnen de logistieke markt zie je eigenlijk nooit dat een partij binnen 24 uur LTL of groupage levert naar deze bestemmingen. Het is op zich niet zo moeilijk om een volle truck binnen 24 uur in Milaan te hebben, maar het is wel moeilijk om die 24 uurs-levering te garanderen als het om een zending van slechts een paar pallets gaat. Wij bieden die garantie: onze Express Service naar Milaan vertrekt iedere dag. Daarmee stellen wij een zeer voordelig en zeer betrouwbaar alternatief tegenover de traditionele mogelijkheden voor groupage.”

Voor deze dagelijkse lijndienst worden nieuwe high secured trailers ingezet die zijn voorzien van GPS en een pincode-slot. “De trailers staan onderweg niet stil en dat is een bijkomend voordeel. Op deze manier zorgen wij voor maximale veiligheid”, besluit Eijsberg.

Klik hier om de promotiefilm te bekijken.