Van Duuren sponsort Dutch Junior Open

Dit jaar was Van Duuren sponsor van het grootste internationale jeugdtennistoernooi van Nederland: Het TC Bakkum Dutch Junior Open. Sinds drie jaar zijn wij sponsor van de tennisvereniging TC Bakkum en siert onze naam de groene netten op het veld.

Het Dutch Junior Open is sinds de eerste editie uitgegroeid tot het grootste internationale jeugd tenniskampioenschap van Nederland en behoort tot de top 25 van de jeugd tennistoernooien in de gehele wereld. Dit toernooi werd inmiddels al 59 keer gespeeld op TC Bakkum en heet sinds 2015 ook officieel het TC Bakkum Dutch Junior Open.

In het verleden hebben veel aanstormende tennistalenten die later tot de Europese en wereldtop gingen behoren aan het toernooi deelgenomen, waaronder Richard Krajicek, Sjeng Schalken, Kristie Boogert, Gaël Monfils, Jo-Wilfried Tsonga en Gustavo Kuerten.

“Wij dragen de sport een warm hart toe en vinden het fijn om evenementen voor jongeren te ondersteunen”, zo licht Jeroen van Duuren de motivatie toe om het grote tennisevenement te sponsoren: “Het Europese element is bovendien een mooie knipoog naar de pan-Europese focus van Van Duuren.”