Van Duuren versterkt netwerk op Transport Logistic München

Van Duuren was dit jaar met een grote delegatie aanwezig op de voornaamste logistiekbeurs van Europa: Transport Logistic in München. Jeroen van Duuren kijkt zeer tevreden terug op de beurs. Net als bij vorige editie waren de agenda’s van het eerste tot het laatste beursuur gevuld. “In drie dagen had ik 30 afspraken staan en daarnaast vonden er nog 14 ongeplande ontmoetingen plaats”, vertelt hij: “Die ontmoetingen zijn stuk voor stuk bijzonder waardevol. We hebben samenwerkingen kunnen evalueren en verder kunnen uitbouwen.”

Van Duuren werkt continu aan het versterken van het netwerk, en de ontmoetingen op de beurs leveren concrete resultaten op, vertelt Jeroen van Duuren: “Soms zijn die resultaten onverwacht. We hebben zelfs contact gelegd met een bedrijf in Teheran voor een wekelijkse dienst naar Iran. Maar ook voor onze bestaande bestemmingen hebben we weer mooie stappen kunnen zetten. Zo gaan we onze diensten naar Oost-Europa verbeteren door de frequentie te verhogen naar een aantal landen, waaronder Bosnië-Herzegovina, Servië, Montenegro, Albanië en Kosovo. We gaan meerdere rechtstreekse bestemmingen krijgen op Duitsland en we gaan Oostenrijk bedienen met een 48 uurs-service. In Scandinavië en Polen wordt de samenwerking geïntensiveerd, waardoor we frequenter naar deze regio’s zullen vertrekken. En ook de samenwerking met onze Franse partner wordt intensiever op regio’s naast de huidige regio’s Lille, Parijs, Tours en Lyon waar we nu al zeer intensief mee samenwerken.”

Een bijzonder goede oogst, concludeert Jeroen van Duuren: “Ook in de logistieke wereld draait het uiteindelijk om menselijk contact. Daarom reizen een aantal collega’s en ik veel naar onze Europese partners om op locatie onze samenwerking te versterken. Zo’n beurs is daarop een mooie aanvulling en een perfecte gelegenheid om in korte tijd enorm veel stappen te zetten.”