HEMA kiest Van Duuren als logistiek partner voor Spanje

HEMA en Van Duuren zijn recent een intensieve samenwerking op Spanje gestart. Vanaf augustus 2017 bevoorraadt Van Duuren de HEMA-winkels in Madrid en Barcelona en zijn wij verantwoordelijk voor de gehele logistieke flow van HEMA in Spanje.

Bevoorrading van winkels is één van de specialiteiten van Van Duuren, vertelt Stef Blommaart: “Als logistiek dienstverlener dragen wij bij aan succesvolle shopopeningen en bevoorrading van winkels in drukke binnensteden. Het is geen rocket science, maar het draait vooral om toewijding. Wij zorgen altijd van tevoren dat we precies weten wat ons te wachten staat. Van tevoren hebben wij een bezoek gebracht aan alle winkels van HEMA in Spanje en de situatie op locatie in kaart gebracht. Op die manier kunnen wij zorgdragen voor de beste logistieke oplossing.”

Jeroen van Duuren vult aan: “We zijn ervaren in het uitvoeren van maatwerktrajecten voor retailers.  We hebben al jarenlang een intensieve samenwerking met andere grote retailers als Hunkemöller en Foot Locker.  Het is natuurlijk geweldig om een bedrijf als HEMA aan dit mooie rijtje te mogen toevoegen.”

De uitvoering van de HEMA-zendingen op Spanje is in handen van Spanje-specialist Interport, sinds januari 2017 onderdeel van Van Duuren. Via Interport beschikken wij over een eigen kantoor in Barcelona. In het verleden wisten Van Duuren en HEMA elkaar ook al te vinden: in de periode tussen 1992 en 2002 verzorgde Van Duuren onder meer de aanvoerlogistiek van non-food leveranciers naar het distributiecentrum van HEMA in Utrecht.