Van Duuren start met tweewekelijkse bevoorrading HEMA winkels in Oostenrijk

Met ingang van april 2018 is Van Duuren gestart met het bevoorraden van de HEMA-winkels in Oostenrijk. HEMA heeft dit voorjaar de stap naar Oostenrijk gezet en heeft inmiddels twee winkels geopend in het centrum van Wenen. Van Duuren heeft de store openingen verzorgd en zal de winkels tweemaal per week bevoorraden.

Onze planner Karyna Chuvaldzhyan en Wilfred Donkersteeg, verantwoordelijk voor operations, brachten voor de start een werkbezoek aan Oostenrijk om een optimale voorbereiding van de nieuwe dienst te garanderen. Ook maakte Karyna kennis met Onno Middelhoven, Hoofd Outbound Transport bij HEMA.

Van Duuren verzorgt reeds de gehele logistieke flow van HEMA naar Spanje. Bevoorrading van winkels is één van de specialiteiten van Van Duuren. Account Director Stef Blommaart zei hier eerder over: “Als logistiek dienstverlener dragen wij bij aan succesvolle shopopeningen en bevoorrading van winkels in drukke binnensteden. Het is geen rocket science, maar het draait vooral om toewijding. Wij zorgen altijd van tevoren dat we precies weten wat ons te wachten staat.”

In een recent interview in ons magazine Drive toonden HEMA’s Onno Middelhoven en Jeroen van Duuren zich erg tevreden met de samenwerking. “Samen met Stef en Jeroen hebben we kortgeleden een toer langs onze Spaanse winkels gemaakt. 95 procent van de storemanagers was louter positief over de dienstverlening.”, aldus Onno Middelhoven in het interview.

Jeroen van Duuren zegt: “We zijn vanaf het begin enorm blij dat we een mooi bedrijf als HEMA aan ons portfolio van retailklanten hebben mogen toevoegen. Dat we nu ook de winkels in Oostenrijk bevoorraden zie ik als een compliment voor de collega’s van beide bedrijven die de samenwerking in Spanje zo goed hebben opgestart.”