Kees 12,5 jaar in dienst

Een mijlpaal waar wij trots op kunnen zijn. Vandaag is het precies 12,5 jaar geleden dat Kees bij Van Duuren in dienst is getreden. Kees, getrouwd en vader van twee kinderen heeft meerdere functies bekleed bij Van Duuren. Op dit moment is Kees transport manager op Frankrijk en de UK. Als man tussen veelal jongere collega’s houdt hij zich goed staande en van een generatiekloof is nog totaal geen sprake. Tijd voor een nadere kennismaking met Kees.

Hoe kijk je terug op de afgelopen 12,5 jaar?
Ik kijk terug op een mooie periode in het leven, zowel zakelijk als privé. Al kijk ik terug naar toen ik hier 12.5 jaar geleden net binnen ben gekomen dan ben ik nu een stuk rustiger geworden. Althans dat vind ik zelf.

Wat zijn de grootste veranderingen die Van Duuren heeft doorstaan in de tijd dat je hier werkt?
Er is veel gebeurd in de tijd dat ik hier werkzaam ben. Maar kort samengevat is dat Van Duuren een grote groei heeft gemaakt.

Welke werkzaamheden of taken geven jou de meeste energie?
Alle taken binnen mijn functie vind ik erg leuk en daar krijg ik energie van. Het beste gevoel is dat alles aan het einde van de dag weer gelukt is. Het samenwerken met mijn collega’s geeft mij veel voldoening.

Wat zijn de hoogtepunten in je tijd bij Van Duuren
Er zijn veel hoogtepunten om op te noemen maar het leukste wat ik hier heb meegemaakt is ons uitstapje naar ons kantoor in Barcelona.

Tot slot. Wat is het beste advies dat je ooit hebt gekregen?
Deze one liner zal ik nooit vergeten. Als het erg druk en hectisch was kreeg ik van een oud collega de volgende tip: “Alleen rust en kalmte kan je redden / helpen” .
Dit probeer ik nu ook over te brengen naar de jongeren 😉