Geslaagde klantendag op de Amsterdamse Grachten

Het weer was heerlijk en de stemming optimaal:  Donderdag 12 juli ontmoetten medewerkers van Van Duuren Interport en relaties elkaar op de eerste Klantendag van dit jaar.

Er bleek veel animo voor het idee om elkaar te ontmoeten tijdens een boottocht door Amsterdam. “We mochten ruim 70 klanten verwelkomen”, zegt commercial director Niek Eijsberg: “Het was erg leuk om zowel klanten van Interport als klanten van Van Duuren te mogen verwelkomen op één grote boot”.

Gezelligheid en genieten van een mooie zomermiddag stonden voorop, maar de dag kende ook een inhoudelijk element, vertelt Niek: “We hebben onze relaties verteld over onze Business Intelligence rapportages. Wij zijn voortdurend bezig met de vraag waar wij als Van Duuren Interport binnen de logistiek optimaal waarde kunnen toevoegen. We worden ook steeds beter in het interpreteren en analyseren van onze data. Op basis van die data kunnen we met ons eigen Business Intelligence-team corrective actions voorstellen en zo de kwaliteit van onze service, ondersteund door meetbare resultaten, verbeteren. Tijdens de dag hebben we klanten uitgenodigd om met ons over dit onderwerp in gesprek te gaan.”