Medewerkers Van Duuren kijken terug op succesvolle business trip

Carlos Menendez,en Marcel Haleber kijken terug op een succesvolle business trip naar Luik. Carlos is verantwoordelijk voor Sales & Accountmanagement in het branche office in Barcelona. Marcel is account specialist met als standplaats Vianen. “Het is goed om klanten met wie wij een warme band hebben, ook persoonlijk te bezoeken”, zegt Carlos. Het tweetal geeft graag inzicht in hun persoonlijke manier van netwerken.

“De chauffeur van de truck op de foto is aan het laden voor onze klant Belgium Post naar Madrid Correos, de posterijen in Spanje”, zegt Carlos wijzend naar het plaatje. “Verder heb ik samen met Marcel onze klant Cal Cargo bezocht. Wij laden regelmatig voor hen vanuit Spanje.”
De van origine Spaanse accountmanager heeft een goede band met Cal Cargo. “Vooral de Operations Manager , Nicolas Lopez Calvo, ken ik goed. We werken al acht jaar samen en ze zijn heel tevreden over onze performance”, luidt zijn enthousiaste vervolg. “De prijs-kwaliteitverhouding vindt hij goed en bovendien bevalt het Nicolas dat ik alle mogelijkheden en prijzen altijd binnen een kwartier na een aanvraag stuur.”

Verder heeft het tweetal met Françoise Darimont van Cacesa afgesproken. “Cacesa heeft een nieuwe vestiging in de luchthaven Luik opgezet”, weet Marcel Haleber. “Het bedrijf doet veel voor Ali Baba en andere e-commerce bedrijven, waaronder Pandora, Asics, Salomon en Amazon. Het gesprek met haar was heel positief en zij gaat ons zeker benaderen voor tarieven en transporten.” Carlos vult aan: “Wij werken al ruim twintig jaar met Cacesa in Spanje. Ik ken Rodrigo Peñas van de Spaanse tak goed. Hij heeft toegezegd om samen met Francoise Darimont de businesskansen te onderzoeken.”

Tot slot heeft het tweetal nog Ez Cargo bezocht. Carlos: “Ez Cargo is een broker en zij werken zowel met luchtvracht als met freight forwarders. Ook dit contact wordt vervolgd.”