Milieu

Wij beschouwen het als een plicht om het effect dat onze activiteiten op het milieu kunnen hebben, te volgen en te evalueren met onze partners. Binnen Van Duuren proberen wij voortdurend de verontreiniging van het milieu te vermijden en te verminderen, voor zover de technische en economische voorwaarden dit toelaten. Steeds meer klanten letten bij hun keus voor een logistiek dienstverlener nadrukkelijk op het milieu-aspect. Het werken aan een duurzame samenleving is voor veel ondernemers inmiddels een vast onderdeel van de bedrijfsvoering. Bij Van Duuren uiten wij onze betrokkenheid bij het milieu onder meer door het inzetten van steeds schonere vrachtwagens en daar waar mogelijk elektrisch aangedreven busjes.

Kwaliteit

Alle producten en services die door Van Duuren worden aangeboden, zijn conform de NEN-EN-ISO 9001:2008 standaard gecertificeerd door Quality Masters. In maart 2015 hebben we voor de derde keer op rij het officiële ISO 9001:2008 kunnen verlengen met weer drie jaar. Dit certificaat werd toegekend na een uitvoerige externe her-certificerings audit door Quality Masters. Een belangrijk onderdeel van de kwaliteitsnorm is het op papier zetten van de beloftes die je als bedrijf doet.

Wanneer we zeggen dat we zendingen binnen 48 uur bezorgen, moeten we dat nu ook vastleggen in het ISO-handboek. Daarnaast hebben we volledige procesbeschrijvingen gemaakt van onze dienstverlening en de rol die onze afdelingen – verkoop, planning en customer services – daarin hebben. Met een ISO-normering staat Van Duuren sterker in Europese internationale samenwerkingsverbanden. Voor ons is ISO overigens geen eindpunt voor kwaliteit, maar eerder een startpunt. Want in de dienstverlening naar de klant gaan wij verder. Dat betekent: de klant voorop stellen, iedere dag opnieuw. Dat betekent ook: korte lijnen, een persoonlijke relatie en échte betrokkenheid.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

[gravityform id=”5″ title=”false” description=”false” ajax=”true”]
My van Duuren