Nieuwe collega’s: Marion van Dijk en Herbert Luiten

In 2017 heeft Van Duuren een flink aantal nieuwe collega’s mogen verwelkomen. Recentelijk traden ook Marion van Dijk en Herbert Luiten toe tot het Van Duuren-team.

Marion van Dijk is aan de slag gegaan als Supervisor Customer Support. Ze heeft de HBO opleiding Logistiek en Technische Vervoerskunde gestudeerd en werkte onder meer zeven jaar bij Blokker. Herbert Luiten werkt bij Van Duuren als Manager Finance. Hij studeerde HEAO Bedrijfskunde en was eerder onder meer financieel manager bij de HISWA-vereniging.

Beiden voelden zich al snel thuis bij Van Duuren, vertellen ze. Marion: “Ik vind het fijn dat Van Duuren een familiebedrijf is met korte lijnen en veel aandacht voor klanten en service. Mijn persoonlijke uitdaging is om onze klanten proactief te informeren en om de service naar de klanten op hoog niveau uit te voeren.” Herbert: “Van Duuren straalt voor mij energie en ondernemerschap uit, er is een dynamiek die mij erg aanspreekt. Ik wil hier graag vanuit de financiële afdeling, samen met het finance team, mijn steentje aan bijdragen.”