Op basis van onze jarenlange ervaring in de logistieke dienstverlening, vinden wij de beste oplossing voor iedere zending. Wij hebben een zeer fijnmazig netwerk in geheel Europa en Noord-Afrika. We rijden momenteel op 39 landen en bedienen wekelijks 245 lijndiensten vanuit Vianen, Schiphol en Barcelona. Via onze partners beschikken wij in deze landen over 791 afleverdepots. Naar de meeste landen vertrekken wij iedere dag, anders meerdere keren per week.

Economy

U maakt gebruik van onze lijndiensten en profiteert zo van een snel en betrouwbaar transport met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Kijk per bestemming  naar de vertrektijden en looptijden per land en regio.

Maatwerk

Voor veel klanten ontwikkelen wij maatwerk-oplossingen. Wij zorgen bijvoorbeeld voor grote retailers als Foot Locker en Hunkemöller dat hun zendingen op tijd worden geleverd in alle lokale winkels op een groot aantal Europese bestemmingen. Deze maatwerkoplossingen richten wij optimaal in door uitgebreid te investeren in het voortraject:  wij nemen het hele logistieke proces gedetailleerd door, gaan zelf op locatie kijken en houden vervolgens strak de vinger aan de pols.

Wilt u weten wat maatwerk voor u kan betekenen? Neem contact op met Jeroen van Duuren en we gaan graag de uitdaging aan om ook voor u de beste oplossing uit te werken.

Export en import

De vertrektijden die op de site vermeld staan hebben betrekking op de export vanuit Nederland. Uiteraard biedt ons fijnmazige netwerk ook uitstekende mogelijkheden voor de import vanuit een groot aantal Europese landen. Wilt u meer informatie over de importmogelijkheden? Neem dan contact op met onze landenspecialisten. Kijk per bestemming welke specialist u te woord kan staan.

Twee business units

Om genoemde diensten optimaal uit te voeren, hebben wij onze organisatie ingericht met twee business units. Voor zendingen boven 2.500 kilo kunt u gebruik maken van de beste maatwerk-oplossingen via onze business unit Direct Deliveries (Van Duuren-Interport). Voor zendingen onder de 2.500 kilo kunt u een beroep doen op ons fijnmazige netwerk via de business unit Network Distribution.

Business Unit Direct Deliveries

  • Specifiek voor zendingen met grote volumes (meer dan 2.500 kilo)
  • Uitvoering van dienstverlening met eigen trailers, waardoor we performance nog sterker kunnen maken en garant staan voor optimale controle en veiligheid
  • Team onder leiding van Business Unit Director Eric de Wit 

Business Unit Network Distribution

  • Specifiek voor zendingen tot 2.500 kilo
  • Uitvoering wordt gedaan door ons team met grote ervaring in het pan-Europese transport; u profiteert van ons kwalitatief hoogwaardige en zeer fijnmazige partnernetwerk
  • Team onder leiding van Business Unit Director Stef Blommaart
My van Duuren