DELIVERING YOUR PROMISES

icon-missie-website

missie

We deliver your promises

De core business van Van Duuren is vervoer over de weg van handelsgoederen binnen Europa middels vaste lijndiensten. Het belang van de klant staat bij al onze activiteiten centraal.

‘Delivering Your Promises’ is een van onze voornaamste uitgangspunten: we denken continu mee met de klant en leveren maatwerkoplossingen voor specifieke vragen.

Onze mensen maken het verschil

Onze medewerkers zijn ons belangrijkste ‘bezit’. Leiderschap, persoonlijke verantwoordelijkheid en teamgeest vinden wij van groot belang. Al onze mensen zijn resultaatgericht en hechten veel waarde aan persoonlijke integriteit.

Als werkgever willen wij een klimaat creëren waarin zij zich zowel persoonlijk als professioneel optimaal kunnen ontwikkelen. We stimuleren eigen initiatief, moedigen hen aan om deel te nemen aan (management)opleidingen en bieden een uitdagende, internationale werkomgeving.

icon-mensen-website

medewerkers

icon-ambitie-website

ambitie

Een ‘first choice’ partner voor onze klanten

Van Duuren wil een ‘first choice’ partner zijn voor onze klanten. Wij streven ernaar om zowel leidend als innovatief te zijn in logistieke dienstverlening.

Continu zoeken we naar nieuwe en betere producten en diensten in ons vakgebied.

Deskundig

Toegevoegde waarde door echte vakkenis die we voortdurend blijven aanscherpen. Wij ontwikkelen en delen kennis enn passen dit toe.

Relatiegericht

Ons handelen en onze beslissingen richten op het daadwerkelijk realiseren van beoogde resultaten.

Inventief

Scherp in het vinden van de beste oplossing. Wij willen vindingrijk zijn en zien kansen en mogelijkheden waar anderen dat niet zien.

Verantwoordelijkheid

Wij staan voor wat we doen en wij doen wat we zeggen. Wij mogen elkaar aanspreken op passend en niet-passend gedrag.

Energiek

Wij houden van ons vak en dragen dat vol enthousiasme uit! Wij zijn gepassioneerd en nemen initiatief en benutten de kansen die wij zien. Wij hebben plezier in het werk wat wij doen!

Respect

Wij werken actief aan een open en positieve cultuur. Wij nemen de inzichten van anderen serieus en onderlinge waardering en oog hebben voor elkaar maakt ons sterk als team!

Wij bezorgen uw zending in heel Europa