DELIVERING YOUR PROMISES

icon-missie

missie

We deliver your promises

De core business van Van Duuren is vervoer over de weg van handelsgoederen binnen Europa middels vaste lijndiensten. Het belang van de klant staat bij al onze activiteiten centraal.

‘Delivering Your Promises’ is een van onze voornaamste uitgangspunten: we denken continu mee met de klant en leveren maatwerkoplossingen voor specifieke vragen.

Onze mensen maken het verschil

Onze medewerkers zijn ons belangrijkste ‘bezit’. Leiderschap, persoonlijke verantwoordelijkheid en teamgeest vinden wij van groot belang. Al onze mensen zijn resultaatgericht en hechten veel waarde aan persoonlijke integriteit.

Als werkgever willen wij een klimaat creëren waarin zij zich zowel persoonlijk als professioneel optimaal kunnen ontwikkelen. We stimuleren eigen initiatief, moedigen hen aan om deel te nemen aan (management)opleidingen en bieden een uitdagende, internationale werkomgeving.

icon-mensen

medewerkers

icon-ambitie

ambitie

Een ‘first choice’ partner voor onze klanten

Van Duuren wil een ‘first choice’ partner zijn voor onze klanten. Wij streven ernaar om zowel leidend als innovatief te zijn in logistieke dienstverlening.

Continu zoeken we naar nieuwe en betere producten en diensten in ons vakgebied.

Onze kernwaarden

D – Development (ontwikkeling)
Open staan en kritisch zijn op ons persoonlijk handelen, onze diensten en producten en onze processen. En kom met initiatieven en oplossingen hoe het bedrijf verder te ontwikkelen.

R – Result (Resultaatgerichtheid)
Ons handelen en onze beslissingen richten op het daadwerkelijk realiseren van beoogde resultaten.

I – Innovation (Servicegerichtheid)
Onderzoeken van de wensen en behoeften van klanten en laten zien vanuit dat perspectief te denken en meer te doen dan wordt verwacht met een persoonlijke toewijding.

V – Vision on teamwork (werken moet leuk zijn)
Een positieve persoonlijke instelling en het leuk maken voor jezelf, collega’s en klanten. Handelen vanuit het wij gevoel, actief bijdragen aan samenwerking voor gemeenschappelijke doelen, daartoe de onderlinge communicatie bevorderen.

E – Energetic (ambitieus)
Ingesteld met het vizier op vooruit. Het kan altijd beter en leuker. Daartoe bewust zijn en hebben van eigen dromen en ambities.

icon-home

kernwaarden

Wij bezorgen uw zending in heel Europa