Samen bouwen aan Van Duuren 2.0

“Onze droom is om van Van Duuren een merk te maken, waarvoor iedereen bewondering heeft, waarvan alles klopt en waarmee iedereen graag samenwerkt!” Jeroen en Jasper van Duuren waren tijdens de kick-off Van Duuren 2.0  duidelijk over de toekomst: De uitstraling van het merk Van Duuren, de kwaliteit van de dienstverlening én de mensen achter het merk zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Bijna alle medewerkers waren aanwezig op de kick-off voor Van Duuren 2.0 in een tijd dat bijeenkomsten nog konden. Het evenement was in de loods van het kantoor in Vianen, waarin een heel ‘theater’ was gebouwd. In de openingspresentatie schetsten Jasper en Jeroen van Duuren de uitdagingen, waarvoor de logistiek dienstverlener nu staat: de wereld verandert in hoog tempo. Waarin onderscheiden wij ons van andere vervoerders? Een heldere vraag waarover het kernteam van Van Duuren het afgelopen jaar in verschillende sessies uitgebreid heeft gespard.

 

 

 

 

 

Delivering your promises

“De uitkomst van die gesprekken was dat wij creatief zijn in het maken van connecties”, blikt Jeroen van Duuren terug. “Tegelijkertijd werd ons duidelijk dat we de organisatie moesten kantelen. Om ons doel – flexibel opereren om oplossingen op maat te bieden voor onze klanten – te bereiken bleek onze structuur met business units te star. Daarom hebben we de organisatie omgevormd tot een klant- en partnergericht bedrijf, zodat we nog beter onze corporate belofte kunnen waarmaken: zeg wat je doet en doe wat je zegt ofwel: ‘delivering your promises’.

 

 

 

 

 

Transport Solutions Provider

Natasja Kleinveld, HR-manager en als lid van het Kernteam dicht betrokken bij het veranderingsproces, kijkt terug op een succesvolle dag. “Ik merkte aan de medewerkers dat het verhaal van Jasper en Jeroen tot de verbeelding sprak. Tijdens de workshops was iedereen ook zeer gemotiveerd om moeilijke vragen te beantwoorden, zoals: Waar ben je trots op binnen Van Duuren? Wat gaat goed en moet behouden blijven? Wat gaat minder goed? De dag was een handreiking om blijvend samen te bouwen aan het betrouwbare, oplossingsgerichte familiebedrijf dat Van Duuren wil zijn: een onderneming, waar mensen werken die buiten de gebaande paden denken om onze relaties bij elke vervoersvraag van dienst te kunnen zijn.”