Berry VeldhuisSupervisor Sales & Account Management

Berry Veldhuis werkt vanaf september 2017 bij Van Duuren als Account Specialist.

“Na het afronden van de HAVO heb ik gekozen voor een combinatie van theorie en praktijk”, zegt Berry over zijn opleiding: “Gedurende de MBO-4 opleiding Logistiek heb ik binnen verschillende bedrijven functies vervuld in het warehouse maar ook op het gebied van voorraadbeheer, kwaliteit, in- en outbound administratie. In een van deze functies ben ik in aanraking gekomen met de wereld van douane en dit heeft me gegrepen.

Deze kennismaking met exportdocumentatie, transitgoederen en douane-entrepots, hebben mij gezet tot het maken van een overstap naar de freight-forwarding. Bij DHL Freight heb ik dit gedaan uitsluitend op wegvervoer naar Rusland. Hier heb ik ook mijn diploma Assistent Declarant bij de Fenex behaald. Nadat ik verhuisd ben vanuit Enschede naar de Randstad, ben ik aan de slag gegaan bij Agility. Hier heb ik veel gedaan met export naar onder andere Irak en G.O.S.-landen en ook spoorvervoer begeleid.”

Over zijn werk bij Van Duuren zegt Berry: “De open cultuur waarin de beslissing-nemers direct aanspreekbaar zijn, spreekt mij enorm aan. Gezamenlijk werken aan en streven naar gezonde en stabiele groei is een erg leuk proces!”

Stuur Berry een e-mail berry.veldhuis@vanduuren.nl of bel hem via telefoonnummer + 31 (0)20 6530599