Eric de WitBusiness Unit Director Van Duuren Interport

Eric de Wit is per 1 juni 2016 toegetreden tot het management van Van Duuren Interport. Hij bekleedt de functie van BU Director en is tevens verantwoordelijk voor Interport op Schiphol en in Barcelona. Eric heeft “diesel” in zijn bloed doordat hij is opgegroeid in het transportbedrijf van zijn familie (De Wit Transport Hillegom) waar hij  ook enige tijd als chauffeur heeft gewerkt.

Eric heeft, na een HBO opleiding Commerciële Dienstverlening, gewerkt in Frankrijk, België, Engeland en Nederland voor Norfolkline (nu DFDS) en als laatste in de functie Director Dry Cargo & Logistics Division. Hij gaf daar leiding aan 155 collega’s en was verantwoordelijk voor een omzet van € 285 miljoen. Ook was hij zes jaar mede-eigenaar van een marketingcommunicatie bureau.

Over zijn keuze voor Van Duuren Interport zegt Eric: “Via een gezamenlijke relatie kwam ik in contact met Jeroen van Duuren. Ik werd direct enthousiast door zijn visie, ambitie, energie en ondernemerschap. De concrete rol die Jeroen en Jasper voor mij in gedachten hadden sloot (en sluit) zeer goed aan bij mijn ervaring en ambitie om te kunnen ondernemen, bouwen en een bijdrage te kunnen leveren aan de winstgevende groei van een prachtig familiebedrijf. Daarnaast sluiten mijn eigen energie, visie en ambitie goed aan bij de kernwaarden binnen de Van Duuren Interport organisatie als geheel. Met een zéér klantgerichte instelling bouwen wij met enthousiasme aan Van Duuren Interport 2020 en daarna!”

stuur Eric een e-mail: eric.dewit@vanduuren.nl of bel via telefoonnummer +31 (0)651 316371

My van Duuren