Jeffrey van SpengenPlanning Domestic

Jeffrey van Spengen begon in 2014 te werken voor Forel, dat is opgegaan in Van Duuren. Hij houdt zich onder meer bezig met het ontvangen en verwerken van zendingen voor het buitenland en van retourzendingen. Ook verricht hij diverse werkzaamheden met LIS. Waar nodig assisteert Jeffrey ook bij andere werkzaamheden in het magazijn.

Voordat Jeffrey bij ons kwam werken, heeft hij voor verschillende opdrachtgevers in de logistiek gewerkt, waaronder Van de Scheur Logistiek en Albert bezorgservice.

“Een van de leuke onderdelen van mijn baan bij Van Duuren is dat ik te maken heb met veel verschillende talen en culturen. Iedere dag leer ik mensen uit andere landen kennen”, zegt Jeffrey: “Zendingen uit de hele wereld komen samen in het magazijn in Vianen. Ik vind het heel interessant om te zien wat voor een weg goederen afleggen om uiteindelijk bij de klant terecht te komen.

Ik ben erg blij met mijn rol binnen het bedrijf en wil mijzelf graag verder ontwikkelen. Die kans is hier ook volop aanwezig. Al mijn collega’s zijn altijd bereid om te helpen en ik heb hierdoor een hoop geleerd de afgelopen jaren.”

Stuur Jeffrey een e-mail jeffrey.van.spengen@vanduuren.nl of bel hem op +31 (0)347 753881