Mandy TasInside Sales

Mandy Tas werkt bij Van Duuren vanaf december 2018. Mandy is begonnen als Assistent Planner en hield zich bezig met de importen uit Italië en sinds juli 2021 werkzaam op de afdeling Inside Sales.

Voordat Mandy bij ons ging werken volgde zij twee studies in de gezondheidszorg: Fysiotherapie en Bewegingswetenschappen. Ze bleek hier niet echt haar droombaan te vinden en besloot verder te zoeken naar een leuke baan met uitdaging.

“De logistieke wereld was nieuw voor me”, vertelt Mandy: “Ik vind het leuk dat elke dag anders is en er veel verschillende taken zijn binnen mijn functie. Het samenwerken met mijn collega’s vind ik erg fijn. Je streeft er samen naar alles zo goed mogelijk te regelen voor de klanten. Ook vind ik de sfeer bij Van Duuren erg prettig. Iedereen staat klaar voor elkaar. Ik hoop mijzelf hier verder te kunnen ontwikkelen binnen de afdeling.”

In haar vrije tijd sport Mandy fanatiek. Ze speelt handbal bij HV Nieuwegein DS1. Ook geeft zij jeugdtrainingen op de HandbalSchool Utrecht en vindt ze het leuk om sportwedstrijden live of op tv te volgen.

stuur Mandy een e-mail: mandy.tas@vanduuren.nl of bel rechtstreeks via telefoonnummer +31 (0)347357029