Marco de JongHead of International Business Development

Marco de Jong werkt vanaf januari 2018 bij Van Duuren als Manager Control Tower. Voordat Marco bij Van Duuren ging werken was hij in dienst bij Foot Locker, waar hij Van Duuren als klant leerde kennen. Eerder werkte hij in verschillende functies voor diverse logistieke bedrijven, van planning to accountmanagement en business development.

“Ik heb bij Foot Locker jarenlang zeer fijn met Van Duuren samengewerkt en het partnership altijd erg gewaardeerd. Ik voelde me dan ook geen klant maar echt een partner om onze gezamenlijke klant, de winkel, te helpen.” vertelt Marco over zijn ervaring met Van Duuren toen hij nog aan klantzijde werkte: “Het enthousiasme, de drive en de absolute wil om beter te zijn dan de concurrentie spreekt mij zeer aan. Ik vind het fijn om hier deel van te zijn en voel me erg thuis bij de persoonlijke kernwaarden die Jeroen en Jasper nastreven.

Ik hoop samen met mijn collega’s de volgende stap te zetten naar groei en een verdere professionalisering van het bedrijf en de processen. Hopelijk gaat de Control Tower daarbij een belangrijke rol vervullen.”

stuur Marco een e-mail: marco.de.jong@vanduuren.nl of bel via telefoonnummer +31 (0)347 357007