Van Duuren op Transport Logistic-beurs in München

Evenals bij voorgaande edities is ook dit jaar een delegatie van Van Duuren aanwezig op de voornaamste logistiekbeurs van Europa: Transport Logistic in München.

Vanuit het hoofdkantoor in Vianen reisden Jeroen van Duuren en Stef Blommaart af naar de Beierse hoofdstad. Eric de Wit en Frans Vriend zijn namens onze Interport-vestiging op Schiphol aanwezig en Carlos Menendez is aanwezig vanuit onze vestiging in Barcelona.

“Op deze beurs ontmoeten we iedereen, van Turkije tot Finland en van Portugal tot de Baltische Staten”, vertelt Jeroen van Duuren over de aanwezigheid op deze tweejaarlijkse logistiekbeurs, die dit jaar plaatsvindt van 9 tot 12 mei: “We hebben iedere keer zeker 40 tot 45 ontmoetingen met internationale relaties. Onze managers reizen zelf met grote regelmaat door Europa om partners te ontmoeten. Naast deze een-op-een ontmoetingen is de beurs voor ons een uitgelezen moment om contacten te versterken en nieuwe contacten te leggen. Daarmee levert ook Transport Logistic een waardevolle bijdrage aan onze continue investering in het optimaliseren van ons logistieke netwerk.”

Eric de Wit, Carlos Menedez, Frans Vriend op Transport Logistic-beurs in München