Vacature: Stagiair Planning

Ben jij op zoek naar een super leuke stageplek waar je een zeer leerzame tijd tegemoet gaat? Sluit je aan bij Van Duuren. Het mooiste logistieke familiebedrijf uit de regio Utrecht!

Over Van Duuren
Wij zijn een familiebedrijf met een innovatieve blik op onze kernactiviteit: de logistieke dienstverlenging. Van Duuren is gespecialiseerd in vervoer over de weg van handelsgoederen binnen Europa middels vast lijndiensten. Het belang van de klant staat bij al onze activiteiten centraal.
“Delivering Your Promises” is een van onze voornaamste uitgangspunten: we denken continu mee met de klant en leveren maatoplossingen voor specifieke vragen.

Wat kan je verwachten als Stagiair planning?
Als stagiair werk je minimaal 5 maanden mee op de afdeling Planning. Je start met het assisteren van de planners en het mede coördineren en opvolgen van de planning. Als je dit goed onder de knie hebt kan je zelf transportopdrachten uit gaan voeren. Het is belangrijk dat je gaat zorgdragen voor een correcte en proactieve manier van informeren van klanten, partners,  vervoerders en collega’s.

Je kan ervaring op doen met het TMS (transportmanagement systeem) en het mede verantwoordelijk zijn voor de correcte informatie vanuit het systeem.

We verwachten dat je oplossingen aandraagt voor ad-hoc problemen en initiatief neemt en actief meedenkt in verbeterprocessen.

Wat bieden wij jou!

  • Een leerzame stage waar je veel mogelijkheden hebt om initiatief te tonen en mee te denken.
  • Dynamische organisatie die volop in ontwikkeling is.
  • Enthousiaste ondernemende mensen die proactief, resultaatgericht, ambitieus en teamplayers zijn.
  • Stagevergoeding van € 350,00 bruto.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze kans? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar HR@vanduuren.nl en wij nemen direct contact met je op.