Van Duuren en NSK vieren vijftienjarige relatie

Van Duurens Berry Veldhuis bracht vorige maand een bezoek aan NSK in Tilburg. Berry overhandigde daar een taart aan Martin Ruggenberg en zijn team om stil te staan bij het feit dat beide bedrijven nu al 15 jaar zeer plezierig samenwerken.

Jeroen van Duuren herinnert zich het begin van de samenwerking nog goed: “We werden 15 jaar geleden kort voor de kerstdagen gebeld door de toenmalige transportmanager van NSK met de vraag of we ze uit de brand konden helpen. NSK zat enorm in de problemen. Er moesten met spoed zendingen naar Italië en hun toenmalige transport-partner had besloten om tussen Kerst en Nieuwjaar de diensten naar Italië stil te leggen. Ondanks het feit dat het natuurlijk een erg drukke periode was, hebben we de case opgepakt en gezorgd dat alle leveringen netjes op tijd bij de Italiaanse klanten van NSK arriveerden.”

Deze eerste klap bleek een daalder waard. Vanaf dat moment is de relatie tussen NSK en Van Duuren stapsgewijs doorontwikkeld en uitgebouwd naar meerdere landen. “De samenwerking met het team in Tilburg en ook met de heer Leonardo Marseglia van NSK-Italië is altijd heel prettig geweest”, aldus Berry: “Wij vinden een goede persoonlijke relatie met onze klanten heel belangrijk. En zo’n jubileum is natuurlijk een prima gelegenheid om even bij zo’n goede samenwerking stil te staan.”

 

Foto: Berry Veldhuis overhandigt de taart aan (v.l.n.r.) Natalia da Gloria, Marijke Kleinstra, Hans van Kasteren en Martin Ruggenberg van NSK.