Van Duuren gaat de samenwerking aan met TransTir S.r.l.

Het pan-Europese netwerk van Van Duuren wordt versterkt met een nieuwe partner uit de Italiaanse stad Carpi. Wij zijn trots om mede te delen dat TransTir S.r.l. vanaf vandaag haar intrede gaat doen als partner. Vanaf heden zullen zij regio met postcodes: 0 en 4 t/m 9 onder hun hoede nemen.

Vorig jaar konden wij dankzij een nieuwe samenwerking met Cargoline een enorme impuls geven aan onze diensten in Oost-Europa en in februari hebben wij onze dienst op Zwitserland kunnen versterken doormiddel van onze nieuwe samenwerking met Streck.
En ook dit jaar gaan we weer een paar mooie slagen maken. Zo ook de nieuwe dienst tussen Vianen en Italië die vandaag van start gaat.

Van Duuren heeft een zeer fijnmazig netwerk en is altijd in beweging en continu op zoek naar verbetering. Wij streven ernaar om ons Europese netwerk voortdurend te versterken en wij zijn ervan overtuigd dat we met dit met een nieuwe partner voor Italië weer een mooie stap zetten in ons streven om onze klanten iedere dag te bedienen vanuit ons adagium ‘Delivering your Promises’.

Nu ook benieuwd geworden naar onze dienstverlening? Neem direct contact met ons op.