Van Duuren sponsor en deelnemer Supply Chain Classic Car Rally

Op 5 oktober gingen ruim 40 equipes van start in de Supply Chain Classic Car Rally, die voerde door de mooie natuur van Noord-Limburg en het Duitse Nettetal. Aan de Car Rally deden drie ‘Van Duurens’ mee: Marco, Niek en Marcel.

Ieder jaar sponsort de rally een goed doel. Dit jaar was het goede doel STOPhersentumoren, waarvoor ruim 5.500 euro werd opgehaald. Ook wij waren sponsor van dit bijzondere evenement, naast een groot aantal andere bedrijven: Arcta Group, Slimstock, Toyota Material Handling, Van Duuren, Rhenus Logistics, Van Berlo bedrijfsvloeren, Inther, Unibouw, Celectric en Next Level.

Sommige deelnemers aan deze jubileumeditie – het was inmiddels de tiende jaargang – toonden zich echte ‘classic car fanaten’ en startten met hun eigen auto. Tijdens de rally moesten de deelnemers divers opdrachten uitvoeren, waarmee ze punten konden verdienen. De winnende auto werd uiteindelijk de Porsche 911 van Roelof Overbeek en Cees de Maar. De prijs voor de mooiste auto ging naar Pim Rongen en John Jelsma, die deelnamen met een Triumph TR3.

Foto’s van de rally vindt u hier