Van Duuren gaat aan de slag met de Cargoscanner

Dankzij de nieuwe samenwerking met CargoLine hebben wij de volumes kunnen verdubbelen. Het is niet alleen een grote uitbereiding van ons netwerk maar ook een groei in de activiteiten en op basis hiervan heeft Van Duuren er voor gekozen om te innoveren. Dit is een project waar onze afdeling Business Proces Management druk mee bezig is geweest.

Doormiddel van deze groei heeft Van Duuren ervoor gekozen om een nieuwe pallet- en collo-scanner aan te schaffen. Hiermee worden alle afmetingen van een zending, inclusief gewicht en foto’s vastgelegd. Tot nu toe zijn deze processen handmatig uitgevoerd en door deze vernieuwing kunnen we nog efficiënter te werk gaan. De informatie die de scanner genereert wordt gekoppeld aan de informatie over de zending uit het Transport Management Systeem. En doormiddel van dit systeem zullen alle processen die voorheen gedaan zijn anders worden ingericht.

We zijn bij Van Duuren elke dag bezig met ideeën om zulke projecten op te starten. Dit doen wij zodat wij onze klanten beter van dienst kunnen zijn met dezelfde service die u van ons gewend bent.