Welkom bij de Van Duuren familie: Èkrem Acar – Business Analist

Na een opleiding bedrijfseconomie aan de HES was Ekrem bij zijn vorige werkgever werkzaam als business-analist. Bij Van Duuren gaat hij als medewerker van het team Business Proces Management zich onder meer richten op de analyses en rapportages voor Operations en het management. Ekrem: ‘’ Ik houd van het creëren van oplossingen en/of mogelijkheden om processen te verbeteren. Ik werk hier nog niet zo lang maar het familiegevoel wat ik zo fijn vind merkte ik al bij het eerste gesprek met Jasper, Natasja en Duco. Ik ben blij met deze keuze want ik voel mij hier echt op mijn plek.’’

Ekrem is getrouwd en heeft een dochtertje van twee jaar oud. ‘’Ik breng het liefst mijn tijd met hen door en als corona voorbij is dan kan ik eindelijk weer reizen, daar ben ik dol op.’’