Welkom bij de Van Duuren familie: Jeffrey van Ginkel – Director Finance

Jeffrey van Ginkel werkt vanaf januari 2022 bij Van Duuren als Director Finance en is onder andere verantwoordelijk voor het aanbrengen van structuur en inzicht binnen de financiële afdeling.

Na zijn studie Registeraccountant op de Nyenrode heeft Jeffrey de laatste drie jaar als zelfstandig ondernemer gewerkt voordat hij bewust de overstap maakte naar Van Duuren. ‘’De sfeer binnen een familiebedrijf past nu beter bij me. De dynamiek binnen een expeditiebedrijf zoals Van Duuren spreekt me heel erg aan en biedt me de benodigde uitdagingen.’’

Over het werken bij Van Duuren zegt Jeffrey: “Van Duuren is een dynamisch bedrijf. Dankzij het ambitieniveau van Jasper en Jeroen kan de lat hoog gelegd worden. Samen met dit ambitieuze team wil ik hier graag mijn steentje bijdragen.’’