Welkom bij de Van Duuren familie: Johan Hermsen – Crossdock Manager

‘’Mijn hart ligt echt in de transport.’’ vertelt Johan Hermsen. Sinds begin dit jaar is hij werkzaam bij Van Duuren als Crossdock manager. ‘’Ik ben eindverantwoordelijk voor alle loods gerelateerde zaken en later is het de bedoeling dat ik alle facility activiteiten onder mijn beheer krijg. Dus voorlopig heb ik hier genoeg te doen.’’

Johan komt oorspronkelijk uit Harderwijk en werkte hiervoor als loods manager bij Van Vliet transport in Vianen. ‘’Ik ben getrouwd en heb drie kinderen. Vroeger deed ik graag voetballen maar tegenwoordig kijk ik er liever naar onder het genot van een biertje.’’

Over zijn functie bij Van Duuren zegt Johan: ‘’Ik heb een warm welkom gekregen en ik ben blij om te zien dat iedereen hier voor elkaar klaarstaat. Er zijn nog veel uitdagingen, en dat spreekt mij erg aan.’’